Светски дан бубрега–8. март 2018. године

Светски дан бубрега обележава се на иницијативу Међународног друштва за нефрологију  (The International Society of Nephrology)  и Интернационалног удружења Фондација за бубрег (International Federation of Kidney Foundations) у више од 100 земаља широм света.

Details

Дани здравља 2018.

Током протекле недеље, у периоду од суботе 24.02. до суботе, 03.03.2018. године у Дому здравља Раковица обављали су се бројни превентивни прегледи у оквиру акције наше установе под називом „Дани здравља“ али и манифестације вршења превентивних прегледа које је покренуло Министарство здравља РС.

Details

Превентивни стоматолошки прегледи за труднице

У Дому дравља Раковица организују се акције превентивних стоматолошких прегледа трудница 24.02. и 03.03.2018 године, са циљем већег обухвата превентивним прегледима ове популације, што је битан показатељ квалитета здравствене заштите на примарном нивоу, али и бриге о здрављу будућих мајки.

Заказани прегледи ће се вршити у објекту на Лабудовом брду, од 8 до 16 часова.

Details

Обележавање Европске недеље превенције рака грлића материце

Поштовани суграђани,

предавање у оквиру здравствено-васпитне трибине о превенцији рака грлића материце заказано за петак, 02.02.2018. године у сали општине Раковица, се отказује из оправданих разлога. Хвала на разумевању.